banner thermiva gr small

Κολπική αναζωογόνηση και σύσφιξη

Το Thermiva είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει ...

Thermiva (Θερμικές ραδιοσυχνότητες)

Γιατί να επιλέξω Thermiva (Θερμικές ραδιοσυχνότητες) και όχι κάποια ...

Τι να περιμένει κανείς από μία συνεδρία με την συσκευή Thermiva;

Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει ...

Γιατί το thermiva και όχι θεραπεία λέιζερ

Το ThermiVa ™ είναι μια επαναστατική, μη χειρουργική διαδικασία ...

Prev Next

Επικοινωνία

Ιατρείο Αθήνας

Σώρου 3, Μαρούσι
Μαρούσι - Αττική, Τ.Κ.: 151 25
Τηλέφωνο: 2106199000 
Φαξ:           2106199002
e-mail:    info@petrosnikolaidis.gr


Δείτε σε ποιές πόλεις μπορείτε να μας βρείτε

Eπιθυμείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας; Πατήστε εδώ
dr petros nikolaidis featured

Καθ. Πέτρος Νικολαΐδης

emvryoiatriki xoros featured

Ο χώρος μας

Μαιευτική - Γυναικολογία

Γυναικολογία

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των Ραδιοσυχνοτήτων ThermiVa και των λέιζερ FemiLift / MonaLisa / IntimaLase για χρήση στις αισθητικές αιδοιοκολπικές θεραπείες;
(Από τη σκοπιά ενός χειρουργού αφιερωμένου αποκλειστικά στην Αισθητική Αιδοιοκολπική Χειρουργική)
5 Νοεμβρίου 2015
Red Alinsod, MD, FACOG, FACS
South Coast Urogynecology
Alinsod Institute for Aesthetic Vulvovaginal Surgery
Συνέταξα το παρόν απευθυνόμενος σε ένα μικτό ακροατήριο που απαρτίζεται τόσο απο μη κλινικούς (εν δυνάμει ασθενείς), καθώς και κλινικούς με σκοπό να μεταφέρω τις απόψεις μου σχετικά με τη νέα τεχνολογία ThermiVa. Πρόκειται για τις προσωπικές μου απόψεις και δεν απηχούν κατ 'ανάγκη τις απόψεις και γνώμες της εταιρείας Thermi. Το παρόν γράφτηκε ως απάντηση σε ένα άρθρο του Δρ Steven Gitt το οποίο δημοσιεύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο LinkedIn Pulse. Πιστεύω ότι θα ήταν δόκιμο να εξετάσετε την γραπτή γνωμοδότηση του Δρ Gitt και κατόπιν να την αντιπαραθέσετε και να την συγκρίνετε με τη δική μου ώστε να διαμορφώσετε μια ισορροπημένη άποψη για το σημαντικό αυτό αναδυόμενο θέμα.
Είναι γεγονός οτι ο τομέας της μη χειρουργικής γυναικείας ανάπλασης έχει γνωρίσει μια εκπληκτική και ταχεία ανάπτυξη. Το 2005, ήμασταν ίσως το πρώτο κέντρο που παρήχε μη χειρουργική σύσφιξη στις δομές του αιδοίου με τη χρήση λέιζερ CO2 και αργότερα του Erbium 2940. Χρησιμοποιώντας αρχικά αφαιρετικές ρυθμίσεις προχωρήσαμε σε fractional αφαιρετικές και μη-αφαιρετικές μεθόδους.
Ήμασταν σε θέση να πετύχουμε σύσφιξη των χειλέων του αιδοίου και του εσωτερικού δέρματος του κόλπου, με κόστος όμως όσον αφορά τον πόνο, την αποθεραπεία και τον αποχρωματισμό του δέρματος. Στην εξωτερική πλευρά του αιδοίου, η σύσφιξη που επιτυγχάνετο με τα πιο αποτελεσματικά λέιζερ CO2 ήταν εντυπωσιακή για ένα μικρό χρονικό διάστημα, εώς ότου οι επιδράσεις της βαρύτητας και της γήρανσης έφθειραν τα αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες.
Ενδοκολπικά, με τη χρήση της υψηλότερης δυνατής ισχύος λέιζερ CO2, επιτυγχάνονταν μεν συσφιγκτικά αποτελέσματα αλλά ο χρόνος αποθεραπείας ήταν πολλές εβδομάδες έως και μήνες.
Ανάλογα με το πού είχε εστιαστεί το λέιζερ και τι ιστός συρρικνώθηκε επιτυγχάνετο κάποια βελτίωση στην ακράτεια σε ορισμένους ασθενείς. Αλλά αυτά τα αφαιρετικά λέιζερ δεν φαίνονταν να βελτιώνουν την κολπική υγρασία ή να βοηθούν στην ατροφική αιδοιοκολπίτιδα.
Τα σημερινά λέιζερ, τόσο τα CO2 όσο και το Erbium, χρησιμοποιούνται με λιγότερη ισχύ και με λιγότερα εώς καθόλου αφαιρετικά αποτελέσματα, αλλά είναι αποτελεσματικότερα στη βελτίωση της κολπικής υγρασίας με πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας.
Επίσης, όταν εφαρμόζονται στην ηβο-τραχηλική περιτονία, προσφέρουν επαρκή αποτελέσματα σύσφιξης ιστού ώστε να βοηθούν στη μείωση της ακράτειας. Αυτή είναι η περίπτωση των FemiLift ή MonaLisa, και τα δύο fractional CO2 λειζερ. Αυτή είναι επίσης η περίπτωση του IntimaLase με τη χρήση 2940 Yag lasers.
Αυτά τα τρία συστήματα τα οποία κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ στο κοντινό παρελθόν, είναι το state-of-the-art για το σκέλος της γυναικείας ανάπλασης με λέιζερ. Αυτά θα αγωνιστούν για την υπεροχή στην αγορά των λειζερ ή οποία επιπλέον είναι γεμάτη με αντιγραφές. Ωστόσο, όταν εξετάζουμε αντικειμενικά τις επιλογές, η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων ThermiVa γίνεται ταχύτατα το πρότυπο με το οποίο θα συγκριθούν και απο το οποίο θα κριθούν όλες οι συσκευές γυναικείας ανάπλασης. Γιατί άραγε μια μικρή εταιρεία σημειώνει τέτοια τεράστια πρόοδο στην βιομηχανία λέιζερ που κυριαρχείται από τιτάνες ; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Thermi είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μικρή εταιρεία στον κλάδο.
Oι εταιρείες Laser γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι τα συσφιγκτικά αποτελέσματα των λέιζερ στο δέρμα δεν ήταν ικανοποιητικά και ούτε εντυπωσιακά. Έχουν επικεντρώσει επομένως την ενέργειά τους στην εξομάλυνση του δέρματος, στην υφή, στις ρυτίδες, στη θεραπεία των ηλιακών βλαβών και στα αιμοφόρα αγγεία.
Η κλινική έρευνα και η εμπειρία έχουν αποδείξει οτι οι ραδιοσυχνότητες είναι ο νικητής τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσον αφορά στις μη χειρουργικές / μη επεμβατικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος, όχι μόνο στο πρόσωπο και το σώμα, αλλά και στη γυναικεία περιοχή. Υπάρχει ένας βασικός λόγος για τον οποίο μεγάλες εταιρείες laser όπως η Cynosure έχουν αγοράσει εταιρείες RF όπως πχ την Ellman: Για να αποκτήσουν την τεχνολογία RF για τη συρρίκνωση του ιστού.
Το ThermiVa είναι μια συσκευή μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων με έγκριση FDA για δερματολογική χρήση. Έχει μια ευρεία έγκριση FDA λόγω του ευρέως φάσματος των κλινικών επιδράσεων που είναι σε θέση να επιφέρει στο θεραπευθέν δέρμα. Δεν πρόκειται για σύστημα ραδιοσυχνοτήτων που «πολλοί θεωρούν ότι η αποτελεσματικότητά τους παραμένει μη ικανοποιητική».
Τα προγενέστερα συστήματα RF είναι γνωστό ότι προκαλούσαν έντονο πόνο με μικρό βαθμό σταθερών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα συστήματα αυτά προκαλούσαν «έκρηξη» θερμότητας RF και χρησιμοποιούσαν ψυκτικές ρυθμίσεις για τη μείωση του πόνου. Δεν επρόκειτο για παροχή συνεχούς θερμότητας στους ιστούς. Ήταν συσκευές «θερμής έκρηξης και ψύξης».
Σε αντίθεση με αυτές, η «ελεγχόμενης θερμοκρασίας» συσκευή ThermiVa εφαρμόζει ανεκτή, συνεχή θερμότητα 40-45 βαθμών Κελσίου.Το ThermiVa χρησιμοποιεί πολύ έξυπνο λογισμικό και τεχνολογία που είναι σε θέση να θερμάνει αργά ιστούς σε στοχευμένες θερμοκρασίες και στη συνέχεια να διατηρήσει τις θερμοκρασίες για να επιτύχει την συρρίκνωση των ιστών, κάτι που οι μέθοδοι «θερμής έκρηξης και ψύξης» δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν με συνέπεια. Η επιστήμη RF και η χρήση ραδιοσυχνοτήτων για τους αιδοιοκολπικούς ιστούς άρχισε γύρω στο 2009, στο κέντρο μας, χρόνια πριν οποιαδήποτε τεχνολογία λέιζερ χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ για τη θεραπεία αιδοιοκολπικών προβλημάτων. Θα ήταν ανακριβές αν λέγαμε ότι υπάρχει μικρή έρευνα σχετικά με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των συσκευών RF.
Απο το 2009 και σχεδόν κάθε χρόνο, στα ετήσια συνέδρια Αισθητικής Αιδοιοκολπικης Χειρουργικής (Congress on Aesthetic Vulvovaginal Surgery), αναφέρομαι στα ασφαλή και εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στους αιδοιοκολπικούς ιστούς παρουσιάζοντας δεκάδες φωτογραφίες και κλινικές μελέτες.
Το ζητημα της ασφάλειας στη χρήση έχει αποδειχθεί ξεκάθαρα καθώς απο το 2009 δεν έχουν παρατηρηθεί φουσκάλες ή εγκαύματα ή ανεπιθύμητα περιστατικά.
Τι μπορεί λοιπόν να κάνει το ThermiVa;
Πρώτον, μπορεί να ενισχύσει τους αιδοιοκολπικούς ιστούς ασύγκριτα καλύτερα από οποιοδήποτε σύστημα laser στην αγορά. Είναι ασυναγώνιστο.
Μπορεί να συσφίξει τα μεγάλα χείλη σε επίπεδα απλησίαστα απο τα λέιζερ - απο τα CO2 και Erbium, αφαιρετικά και μη-αφαιρετικά, fractional και μη fractional. Υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα thermiva.org και σε άλλες ιστοσελίδες που δείχνουν τα καταπληκτικά αποτελέσματα σύσφιξης εξωτερικά με τη χρήση του ThermiVa. Προσπαθήστε να βρείτε εστω ένα ζεύγος φωτογραφιών «Πριν και Μετά» που να δείχνουν τα συσφιγκτικά αποτελέσματα οποιουδήποτε συστήματος λειζερ και κάντε τη σύγκριση με το ThermiVa.
Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, διότι τα συστήματα λέιζερ, όπως τα FemiLift ή MonaLisa ή IntimaLase, δεν χρησιμοποιούνται συνήθως για τη συρρίκνωση των μεγάλων χειλέων. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχετε ένα ξεχωριστό εργαλείο χειρός και αναισθησία, αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε για τα μεγάλα χείλη. Υπάρχει σημαντικός χρόνος αποθεραπείας με την συγκεκριμένη θεραπεία ανάπλασης. Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι οι εταιρείες laser με καλά αποτελέσματα σύσφιξης θα ήταν υπερήφανες για τα αποτελέσματά τους και θα τα πρόβαλλαν στις ιστοσελίδες και στα ενημερωτικά δελτία τους. Η κοινή λογική θα έβρισκε επίσης τους ιδιοκτήτες των συστημάτων λέιζερ περήφανους να παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των FemiLift ή MonaLisa ή IntimaLase. Σας εύχομαι καλή τύχη στο να βρείτε φωτογραφίες των αποτελεσμάτων τους.
Οι θεραπείες ThermiVa στο εσωτερικό του κόλπου υπερέχουν όσον αφορά στη σύσφιξη συγκριτικά με οποιοδήποτε διαθέσιμο σύστημα λέιζερ προσαρμοσμένο για την ανάπλαση του κόλπου.
Αυτό εξάγεται από την προσωπική μου εμπειρία με εκατοντάδες γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες ThermiVa και τη σύγκρισή τους με τα χρόνια που έκανα χρήση λέιζερ. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί κλινικά από δεκάδες χρήστες ThermiVa. Και κάτι επιπλέον:
Με την σύσφιξη των κολπικών ιστών, μπορούμε να στοχεύσουμε στη σύσφιξη στην περιοχή της ουρήθρας που ονομάζεται «ηβο-τραχηλική περιτονία». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εκπληκτική μείωση στις διαρροές της ουροδόχου κύστης.
Τόσο η ακράτεια στρες (διαρροές από αυξημένη πίεση, όπως βήχα, φτάρνισμα, άλμα) όσο και η υπερδραστήρια κύστη ανακουφίζονται. Η σύσφιξη είναι άμεση και πολλές ασθενείς παραμένουν στεγνές μετά από μία μόνο θεραπεία. Το στάξιμο σταματά, τα συμπτώματα υποχωρούν. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων στην ουροδόχο κύστη είναι σχεδόν τόσο καλά όσο των αντιχολινεργικών φαρμάκων, χωρίς να προκαλούν την ξηροστομία και δυσκοιλιότητα αυτών. Οι ουρογυναικολόγοι που έχουν ThermiVa ανέφεραν δραματική μείωση του αριθμού των ιμάντων που χρειάζεται να τοποθετηθούν και του αριθμού των συνταγογραφήσεων για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Λιγότερα πλέγματα, λιγότερα φάρμακα. Δεν έχω δει τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα απ’τα συστήματα που βασίζονται σε λέιζερ αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν.
Δεύτερον, το Thermiva αυξάνει τη ροή του αίματος. Αυτό είναι ίσως το "μεγαλύτερο στοίχημα." Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν δημοσιευτεί βιοψίες κόλπου και αιδοίου για να δείξουν τα μικροσκοπικά αποτελέσματα και οι μελέτες αυτές δεν είναι ακόμα αρκετά πλήρεις. Αλλά από την οπτική εξέταση, μια μακροεξέταση, μπορείτε να δείτε αγγεία να σχηματίζονται στους χειλικούς και κολπικούς ιστούς.
Η αυξημένη ροή του αίματος είναι πραγματική όπως αποδεικνύεται από τo αυξημένo εξίδρωμα από αρτηρίδια που πηγαίνουν στο κολπικό κανάλι και τη βελτίωση της κολπικής ξηρότητας. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα από τα λίγα πράγματα στην πρακτική μου που μπορώ να πω είναι 100% δεδομένου - ούτε σε μια ασθενή δεν έχει αποτύχει η θεραπεία για την ατροφική αιδοιοκολπίτιδα (ξηρότητα αιδοίου και κόλπου).
Μαζί με την αυξημένη ροή αίματος έρχεται επίσης η βελτίωση της ευαισθησίας των δομών του αιδοίου, της περιοχής της κλειτορίδας και του εσωτερικού του κόλπου. Αγωγή ανάλογη με «θηλυκό Viagra» λόγω της αύξησης της ροής του αίματος στις γεννητικές δομές. Η θεραπεία των περιοχών του σημείου G-Spot αυξάνει την ευαισθησία, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της οργασμικής αντίδρασης. Λόγω της αυξημένης ροής του αίματος υπάρχει αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου. Πιο σφικτό, καινούργιο κολλαγόνο που είναι πιο εύκαμπτο και μαλακό. Αυτό προκύπτει τόσο από την αναφορά του ασθενούς όσο και απο τη φυσική εξέταση. Για παράδειγμα, ακόμη και ο πιο ατροφικός κόλπος (καθόλου επιδεκτικός στα μεγάλα εργαλεία λέιζερ χειρός FemiLift ή MonaLisa) θα γίνει πιο μαλακός, εύκαμπτος και υγρός επιτρέποντας το άνετο σεξ ακόμη και μετά από 3 θεραπείες! Το λεπτό και ελαφρώς κυρτό εργαλείο χειρός του ThermiVa επιτρέπει τέτοιες λεπτές θεραπείες.
Λόγω της ροής του αίματος το ThermiVa πραγματικά οδηγεί στην αναγέννηση του κολλαγόνου που απαιτείται για την πάχυνση της κολπικής επένδυσης και τη λύση της επώδυνης σεξουαλικής επαφής. Και πάλι, για κλινικές αποδείξεις, δείτε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα thermiva.org. Πολλές φωτογραφίες για την βελτίωση της ροής του αίματος με αποτέλεσμα την αύξηση της υγρασίας.
Όσον αφορά το σχόλιο ότι το ThermiVa δεν είναι σε θέση να παράξει αρκετή θερμότητα και «θερμαίνει τον ιστό έως τους 50 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία η οποία μπορεί να είναι πάρα πολύ καυτή για ένα τζακούζι, αλλά εντελώς ανεπαρκής για να προκαλέσει την παραγωγή κολλαγόνου.":
Αυτό στερείται κλινικής αλήθειας. Υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν ότι η σύσφιξη των ιστών πραγματοποιείται περίπου στους 42 βαθμούς Κελσίου και ότι αυτό που έχει σημασία είναι τόσο η θερμότητα όσο και ο χρόνος έκθεσης στη θερμότητα.
Το ThermiVa μπορεί να θερμάνει με άνεση τους αιδοιοκολπικούς ιστούς στους 40-45 βαθμούς Κελσίου για 3-5 λεπτά προκαλώντας την άμεση συστολή τους όπως μπορείτε να δείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας - στη συνέχεια συσφίγγει ακόμη περισσότερο κατά τους επόμενους 3 μήνες. Και πάλι, δείτε τις φωτογραφίες. Υπάρχει σημαντική αναγέννηση του κολλαγόνου.
Είναι το FemiLift και άλλα λέιζερ, όπως τα MonaLisa και IntimaLase πιο φτηνά σε σχέση με το ThermiVa;
Πάμε να κάνουμε κάποιες πράξεις: Κατ 'αρχάς, μπορείτε να αγοράσετε 2-3 συστήματα ThermiVa στην τιμή του ενός συστήματος λέιζερ.Το ThermiVa κοστίζει στο γιατρό $ 65.000. Το MonaLisa $ 175.000. Τα FemiLift και IntimaLase είναι κάπου στη μέση. Οι τιμές αυτές έχουν καθοδικές τάσεις λόγω της πίεσης που έχει ασκήσει στην αγορά το ThermiVa. Πράγμα που είναι θετικό και για τους γιατρούς και για τους ασθενείς. Γιατί όποιος έχει τις μεγαλύτερες πληρωμές μισθωμάτων κατα πάσα πιθανότητα χρεώνει περισσότερο ανά θεραπεία. Για τον ασθενή, το μέσο κόστος των 3 θεραπειώνThermiVa στη Ν.Καλιφόρνια είναι $ 3500. Οι θεραπείες με λέιζερ είναι πιο ακριβές σε ορισμένα σημεία και λιγότερο σε άλλα. Οι θεραπείες ThermiVa θέλουν συντήρηση περίπου μία φορά το χρόνο όπως και οι θεραπείες λέιζερ.
Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα τιμής για τα συστήματα λέιζερ σε σχέση με το Thermiva τόσο για τον γιατρό όσο και για τον ασθενή. Είναι ανακριβές να πούμε ότι οι θεραπείες ThermiVa θα είναι πιο ακριβές σε μακροπρόθεσμη βάση.
Το τσουνάμι του ThermiVa απειλεί να κάνει ζημιά στον τομέα της κολπικής αναπλασης με λειζερ. Δεν έχω ακούσει ποτέ χρήστη ThermiVa να θέλει να μεταπηδήσει σε σύστημα λέιζερ αλλά το αντίθετο συμβαίνει πλέον συνεχώς καθώς το Thermiva έχει αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού. Η αποδοχή του ThermiVa διαδόθηκε από τους OBGYNs, Πλαστικούς Χειρουργούς, Δερματολόγους,κοσμετικούς χειρουργούς, ακόμη και γενικούς ιατρούς. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιοκτήτης ενός κέντρου λέιζερ ή να είστε πλαστικός χειρουργός για να χρησιμοποιήσετε το ThermiVa με επιτυχία. Όταν οι θεραπείες εκτελεστούν σωστά δεν μπορείτε να πείτε αν αυτό έγινε από γυναικολόγο ή πλαστικό χειρουργό.
Ας ανακεφαλαιώσουμε σημείο προς σημείο:
• 1 ΚΟΣΤΟΣ: Το ThermiVa είναι σημαντικά φθηνότερο για το γιατρό και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο ισχύει και για τον ασθενή. Το εργαλείο χειρός είναι φθηνό και αναλώσιμο. Τα έξοδα εγγύησης είναι αμελητέα σε σχέση με τις χρεώσεις των εταιρειών laser.
• 2.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Το ThermiVa εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο, διότι είναι πιο προσιτό στην τιμή και ταιριάζει με την πρακτική των γυναικολόγων καλύτερα από τα συστήματα λέιζερ. Ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί πλέον επιλέγουν το ThermiVa αντι για τα λέιζερ .
• 3.ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Δεν υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιπλοκές με το ThermiVa. Δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ φουσκάλες ή εγκαύματα. Δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικό δωμάτιο με σήμανση λέιζερ, ανάγκη χρήσης ειδικών γυαλιών ή εξαερισμού ή μάσκες για τα αφροδίσια νοσήματα / ιούς κονδυλωμάτων που μπορεί να μεταφερθούν στον αέρα με τα συστήματα λέιζερ όταν καίγονται οι ιστοί.
• 4.ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το ThermiVa είναι ένα απλό, ελαφρύ κουτί που μπορεί να μεταφερθεί ή εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή απο γραφείο σε γραφείο. Είναι ανάλογο με το μέγεθος μιας μικρής τσάντας γυμναστηρίου. Πατάτε το κουμπί για να ξεκινήσει, να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία και χρησιμοποιείτε ένα απλό αναλώσιμο. Σούπερ απλό στον έλεγχο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα watt, το βάθος της διείσδυσης, κτλ.
• 5.ΕΥΚΟΛΙΑ: Το ThermiVa χρησιμοποιεί ένα αναλώσιμο εργαλείο μιας χρήσης εξ’ου και δεν απαιτεί καθαρισμό άρα δεν υπάρχει κίνδυνος διασταυρούμενων μολύνσεων. Ανοίγοντας την συσκευασία παίρνετε στα χέρια σας ένα ολοκαίνουργιο και καθαρό εργαλείο. Επιπλέον, με το να μην χρειάζεται να αλλάξετε εργαλεία, δεν μεσολαβεί κανένας χρόνος διακοπής όταν πηγαίνετε από την εξωτερική στην εσωτερική θεραπεία και δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε και να επανασυνδέσετε τίποτα. Είναι μια εντελώς απρόσκοπτη διαδικασία.
6.AΝΑΙΣΘΗΣΙΑ: Το ThermiVa δεν χρειάζεται κανένα είδος αναισθησίας. Τα Συστήματα λέιζερ συνήθως δεν απαιτούν αναισθησία για τις εσωκολπικές θεραπείες αλλά πιθανότατα χρειάζονται αναισθητική κρέμα για τη θεραπεία του κολπικού ανοίγματος και των μεγάλων χειλέων. Οι θεραπείες Thermiva δίνουν την αίσθηση ενός ζεστού μασάζ με πέτρα, ενώ οι θεραπείες με λέιζερ είναι γνωστό οτι δίνουν την αίσθηση έντονων αγκαθωτών τσιμπιμάτων κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
7.ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Σε αντίθεση με τα λειζερ, ο χρόνος αποθεραπείας για το ThermiVa είναι μηδενικός. Μπορείτε να κάνετε σεξ, να πάτε στο γυμναστήριο, να κάνετε ό, τι θέλετε αμέσως μετά τις θεραπείες.
8.ΕΥΡΕΩΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Εξαιρετικό για:
  • α.Χαλαρότητα μεγάλων χειλέων: μη χειρουργική θεραπεία
  • β.Κολπική Χαλαρότητα: μη χειρουργική θεραπεία
  • γ.Aτροφική αιδοιοκολπίτιδα: μη ορμονική θεραπεία
  • δ.Ακράτεια λόγω πίεσης: θεραπεία για ήπια έως μέτρια ακράτεια
  • ε.Υπερδραστηριότητα της ουροδόχου κύστεως: μη φαρμακευτική αγωγή
  • στ.Πυελική πρόπτωση: μπορεί να μειώσει κατά ένα στάδιο την πτώση κύστης ή ορθού ώστε να αποφευχθεί το χειρουργείο
  • ζ.Oργασμική δυσλειτουργία: μέσος όρος μείωσης του χρόνου για την επίτευξη οργασμού είναι 50% σε άτομα με πρόβλημα στην επίτευξη οργασμού
  • η.Επαναλαμβανόμενη Κολπίτιδα: αποκαθίσταται το κολπικό pH
  • θ.Επαναλαμβανόμενη ουρολοίμωξη: αποκατάσταση των κολπικών ιστών και του κολπικού pH
  • ι.Λειχήνα κατά πλάκας και Υπερπλαστική δυστροφία: ως συμπλήρωμα στη λήψη στεροειδών και PRP
9.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η ικανοποίηση των ασθενών είναι πολύ υψηλή με ThermiVa και οι εμπειρίες τους είναι απλά εκπληκτικές. Το ThermiVa προσφέρει πολλά περισσότερα από σύσφιξη των θηλυκών δομών. Το ThermiVa αντιμετωπίζει το πλήρες φάσμα της γυναικείας ανάπλασης. Ο πυελικός πόνος και η δυσφορία από ατροφία ή ξηρότητα βελτιώνεται (ακόμη και εξαιτίας ακτινοβολίας της πυέλου). Τα αποτελέσματα για την ακράτεια είναι παρόμοια με τη χειρουργική επέμβαση και τη φαρμακευτική αγωγή. Η βελτίωση στην οργασμική αντίδραση είναι σταθερή για όσους υποφέρουν από οργασμική δυσλειτουργία.
10.ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Δεν απαιτείται εκπαίδευση τύπου λειζερ για το ThermiVa. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία. Εάν είστε σε θέση να κάνετε μια διαστολή και μια απόξεση μπορείτε να εκτελέσετε τη θεραπεία ThermiVa.
11.ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Η υποστήριξη του ThermiVa είναι γρήγορη και άμεση και οι αντιπρόσωποι είναι πάντα διαθέσιμοι. Παρέχουν επιτόπου εκπαίδευση και επιπλέον σεμινάρια μέσω διαδικτύου καθώς και ζωντανή εκπαίδευση σε καταξιωμένα κέντρα όπως το δικό μου.
Warmest regards,
Red Alinsod, MD
Red Alinsod, MD

Διάφορα Βίντεο

Βρείτε μας:

Ακολουθήστε μας στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα για να  μένετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας


  

Χάρτης

  
© 2018 petrosnikolaidis.gr. All rights reserved