banner thermiva gr small

Κολπική αναζωογόνηση και σύσφιξη

Το Thermiva είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει ...

Thermiva (Θερμικές ραδιοσυχνότητες)

Γιατί να επιλέξω Thermiva (Θερμικές ραδιοσυχνότητες) και όχι κάποια ...

Τι να περιμένει κανείς από μία συνεδρία με την συσκευή Thermiva;

Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει ...

Γιατί το thermiva και όχι θεραπεία λέιζερ

Το ThermiVa ™ είναι μια επαναστατική, μη χειρουργική διαδικασία ...

Prev Next

Επικοινωνία

Ιατρείο Αθήνας

Σώρου 3, Μαρούσι
Μαρούσι - Αττική, Τ.Κ.: 151 25
Τηλέφωνο: 2106199000 
Φαξ:           2106199002
e-mail:    info@petrosnikolaidis.gr


Δείτε σε ποιές πόλεις μπορείτε να μας βρείτε

Eπιθυμείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας; Πατήστε εδώ
dr petros nikolaidis featured

Καθ. Πέτρος Νικολαΐδης

emvryoiatriki xoros featured

Ο χώρος μας

Μαιευτική - Γυναικολογία

Γυναικολογία

Το THERMIva αποτελεί μία διαδικασία, που βοηθάει τις γυναίκες να αλλάξουν τη δομή του κόλπου τους και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Οι γέννες, η χαλάρωση του κόλπου με τα χρόνια, η κολπική ξηρότητα, ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, η απώλεια ούρων είναι μερικά από τα ζητήματα στα οποία η καινοτόμος και ανώδυνη μέθοδος του THERMIva δίνει τη λύση.


Ο γυναικολόγος- γενετιστής και πιστοποιημένος γιατρός για τη μέθοδo Thermiva από το Alinsod Institute for Aesthetic Vaginal Surgery, Πέτρος Νικολαΐδης, δίνει απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα και μας παρουσιάζει την πιο σύγχρονη θεραπεία κολπικής αναζωογόνησης και σύσφιξης.


Πως προέκυψε η μέθοδος THERMIva

Ο Dr. Red Alinsod είναι εκείνος που εφήυρε το THERMIva. Ως εξαιρετικός επιστήμονας και Πρόεδρος του Thermi Women’s Health Advisory Clinical Board γνωρίζει πολύ καλά πως νιώθει μία γυναίκα για το σώμα της και πόσο αυτό το συναίσθημα μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία κι αυτοπεποίθησή της. Στόχος του λοιπόν είναι η καλή υγεία αλλά και η συμβολή στη βελτίωση της γυναικείας εμφάνισης και κατ’ επέκταση, διάθεσης ανεξαρτήτως ηλικίας. Όταν συνειδητοποίησε πως η κολπική αναζωογόνηση με laser δεν είναι τόσο εντυπωσιακά ή ικανοποιητικά, επικεντρώθηκε στην εύρεση μίας άλλης, ριζικής λύσης. Αυτή εντοπίστηκε στις ραδιοσυχνότητες...


“Oι εταιρείες Laser γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι τα συσφιγκτικά αποτελέσματα των λέιζερ στο δέρμα δεν ήταν ικανοποιητικά και ούτε εντυπωσιακά. Έχουν επικεντρώσει επομένως την ενέργειά τους στην εξομάλυνση του δέρματος, στην υφή, στις ρυτίδες, στη θεραπεία των ηλιακών βλαβών και στα αιμοφόρα αγγεία.

Η κλινική έρευνα και η εμπειρία έχουν αποδείξει οτι οι ραδιοσυχνότητες είναι ο νικητής τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσον αφορά στις μη χειρουργικές / μη επεμβατικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος, όχι μόνο στο πρόσωπο και το σώμα, αλλά και στη γυναικεία περιοχή..


Η μέθοδος Τhermiva είναι μια επαναστατική μη-χειρουργική μέθοδος κολπικής ανανέωσης και σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες θερμότητας αναστρέφοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του τοκετού και της γήρανσης στην αιδοιοκολπική περιοχή των γυναικών. Οι ορμονικές διαταραχές και η εμμηνόπαυση, μπορούν να δημιουργήσουν κολπική χαλάρωση, ξηρότητα, ουρική ακράτεια, υπερδραστηριότητα κύστης ακόμη και πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η τεχνολογία Thermiva όμως έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά εφαρμόζοντας θερμική ενέργεια στα τοιχώματα του κόλπου έτσι ώστε να επιτευχθεί ο πολλαπλασιασμός νέων κυττάρων, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Με τον τρόπο αυτό, η θερμική ακτινοβολία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της περιοχής γύρω από την αιδοιοκολπική περιοχή χωρίς να απαιτείται επεμβατική θεραπεία.


Δυο λόγια τον εμπνευστή του THERMIva


Ο Dr. Alinsod σπούδασε στη διάσημη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Loma Linda. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του επικεντρώθηκε στην πυελική χειρουργική επέμβαση. Μετά από υποτροφία στο MD Anderson Cancer and Tumor Institute, εντάχθηκε στις ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και επικεφαλής των γυναικολογικών υπηρεσιών στις βάσεις Πολεμικής Αεροπορίας George και Neilis. Οι επαγγελματικές του ιδιότητες περιλαμβάνουν ACOG, ACS, ACGE, CMA, AUGS, IUGA, AAGL, ICS και ASLMS.
 

Το 2005 ίδρυσε το το Συνέδριο για την Aesthetic Vulvovaginal Surgery (CAVS) και θεωρείται ως ένας από τους ιδρυτικούς επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου στον αναπτυσσόμενο τομέα της μη επεμβατικής κολπικής χειρουργικής. Σήμερα ο Dr. Alinsod διδάσκει τις νέες και καινοτόμες τεχνικές του παγκοσμίως.


Ο γυναικολόγος κος Πέτρος Νικολαΐδης είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της μη-επεμβατικής γυναικολογικής χειρουργικής με την νέα επαναστατική μέθοδο Thermiva η οποία έρχεται να δώσει λύση στην κολπική χαλάρωση και στις δυσάρεστες συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει.

Ο Dr. Νικολαΐδης εξειδικεύτηκε στο Alinsod Institute for Aesthetic Vaginal Surgery υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου επιστήμονα της αισθητικής γυναικολογικής χειρουργικής, Dr. Red Alinsond. Ο Dr Red Alinsond ανέπτυξε την επαναστατική μέθοδο Thermiva αντικαθιστώντας έτσι την χειρουργική πλαστική του κόλπου και του αιδοίου.

Διάφορα Βίντεο

Βρείτε μας:

Ακολουθήστε μας στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα για να  μένετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας


  

Χάρτης

  
© 2018 petrosnikolaidis.gr. All rights reserved